joi, 27 februarie 2014

Harry Potter and the Chamber of Secrets

2. Harry Potter and the Chamber of Secrets - Harry Potter și Camera Secretelor
Subtitrat in Limba Romana
Anul: 2002
Dureaza: 2 ore si 34 de minute


Scurta Descriere: Filmul este bazat pe al doilea roman din seria cunoscută de cărţi despre Harry Potter scrise de J.K. Rowling, roman apărut şi în România, la Editura Egmont Romania

Harry Potter nu a avut o vară prea bună. Nu numai că a trebuit să stea cu tiranica sa mătuşă Petunia, cu unchiul său Vernon Dursley şi cu spaima lor privind calităţile sale magice, dar se pare că cei mai buni prieteni ai săi, Ron Weasley şi Hermione Granger l-au uitat de vreme ce nu i-au trimis niciun singur răspuns la scrisorile sale.

Apoi, brusc şi misterios, spiriduşul casei Dobby apare în dormitorul lui Harry şi-l avertizează de un mare pericol dacă el se va duce la Hogwarts – Şcoala de Vrăjitorie şi Magie.

Dobby este atât de zelos să-l prevină pe Harry să nu se întoarcă la Hogwarts, încât a oprit toată corespondenţa primită de la Ron şi Hermione. În ciuda eforturilor disperate ale spiriduşului, Harry este salvat din sinistra casă a Dursley-lor de către Ron şi fraţii săi, cu ajutorul unei maşini zburătoare şi dus în primitoarea casă a familiei Weasley.

Dar când Harry şi Ron sunt împiedicaţi, în mod ciudat, să intre pe peronul 9 şi ¾ pentru a se îmbarca în expresul de Hogwarts ce urma să-i ducă înapoi la şcoală, băieţii iau măsuri de urgenţă pentru a nu întârzia şi a nu trezi mânia profesorului Snape, care cere exmatricularea lor după ce ei distrug maşina zburătoare Ford Anglia intrând cu ea în fermecătoarea salcie bătăuşă de la Hogwarts.

Între timp, acţiunile eroice din primul an ale lui Harry s-au răspândit în toată şcoala Hogwarts şi el se trezeşte în centrul unei atenţii nedorite. Printre noii săi fani se află: sora mai mică a lui Ron, Ginny; bobocul ce vrea să devină fotograf, Colin Creevey şi noul profesor de Apărare Împotriva Magiei Negre, Gilderoy Lockhart.

Eclipsat numai de vanitatea sa, Lockhart tânjeşte după atenţia pe care Harry o evită şi este nerăbdător să se asemene cu tânărul erou de la Hogwarts. Dar nici măcar Lockhart nu poate oferi o explicaţie pentru noua teroare ameninţătoare, care a cuprins întreaga şcoală.

Acum toţi ochii sunt îndreptaţi spre Harry şi prietenii săi încep să se îndoiască de el. Toată lumea face asta cu excepţia lui Ron, a Hermionei şi a fragilei Ginny, care este preocupată de noul său jurnal misterios.

Harry nu-şi abandonează prietenii şi, cu sau fără ajutorul lui Lockhart, el va înfrunta forţa neagră ce stătea ascunsă în iubita lui şcoală.

3. Prizonierul din Azkaban ●2004 ►142 4. Pocalul de Foc ●2004 ►157 5. Ordinul Phoenix ●2004 ►157 6. Prințul Semipur ●2004 ►157 7. Talismanele Morții ●2004 ►157

1 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-mi merge filmul de loc. o.o Imi apare "This video has been removed from public access.".

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizitate posturi: