vineri, 10 ianuarie 2014

Regatul de gheata

Frozen - Regatul de gheaţă
Subtitrat in Limba Romana
Anul: 2013
Dureaza: 1 ora si 48 de minute


Server 1Server 2

Scurta Descriere: Elsa, tânăra prinţesă a regatului Arendelle, posedă abilităţi de-a crea gheaţă şi zăpadă. Într-o noapte, în timp ce se juca, ea îşi îngheaţă accidental sora mai mică, Anna, cu puterile sale, pe care nu şi le poate controla. Regele şi regina caută ajutor din partea trollilor, care o dezgheaţă pe Anna şi o face să uite incidentul şi faptul că sora ei are aceste abilităţi. Liderul lor, Grand Pabbie, îi informează că dacă Elsa i-ar fi îngheţat inima Annei ar fi ucis-o. Pentru a o proteja pe Elsa şi a evita ca puterile sale să pună în pericol alte persoane, familia regală se izolează în castel. Elsa, speriată de ceea ce s-a petrecut şi temându-se c-o va răni iarăşi pe Anna, îşi petrece foarte mare parte din timp ascunzându-se în propria cameră ceea ce face ca relaţia dintre ele să se răcească – la propriu şi la figurat.

Mulţi ani mai târziu, părinţii lor îşi pierd subit viaţa, iar Elsa este obligată să iasă din „ascunzătoare” şi să preia coroana şi conducerea regatului. După trei ani de la moartea regelui şi reginei, demnitarii din lumea-ntreagă se adună în Arendelle pentru a asista la încoronarea Elsei. Printre ei se află şi Ducele Weselton, un membru de seamă din vecinătatea Arendelle care doreşte să profite de această situaţie grea prin care trece regatul. Anna este foarte încântată de faptul că porţile regatului se vor deschide în sfârşit, iar ea va putea cunoaşte oameni noi.

În timp ce hoinărea pe străzi, Anna se întâlneşte cu Prinţul Hans, iar între ei se aprinde imediat scânteia dragostei. Deşi este îngrozită că-şi va expune puterile, încoronarea Elsei se desfăşoară fără incidente. În timpul recepţiei, Hans o cere de soţie pe Anna, care acceptă imediat, însă Elsa refuză să le acorde binecuvântarea ceea ce duce la o ceartă violentă între cele două surori, iar Elsa îşi pierde controlul şi îşi expune abilităţile în faţa tuturor. Panicată, Elsa fuge în North Mountain şi, fără să vrea, aruncă întregul regat într-o iarnă eternă.11 comentarii:

Anonim spunea...

cine a facut scurta descriere nu s-a uitat la desene/film

Anonim spunea...

Ai drepate, baiatul care a comentat despre descriere.

ayek spunea...

Da, asa era :D Multumesc de observatie. Am modificat :)

cu drag,

.::ayek::.

Anonim spunea...

cand il pui in romana

Anonim spunea...

frumos dar data viitoare fara scris ci direct din voce sa iasa romana

Anonim spunea...

ne iertati ca spunem direct in fata dar sunt unii copii de 3 ani care nu stiu sa citeasca bagati-l si voi dublat si mai repede!!!

Anonim spunea...

Foarte frumos! Minunat!!!

Anonim spunea...

Ce-mi mai place filmul asta!Ar fi putut sa iasa si mai fain daca nu faceau niste parti stupide...


Semnat:

Stanc@

Ionela Iasovici camelia spunea...

Sti tu mereu scri pe comentari si incepe sa ma inerveze

Ionela Iasovici camelia spunea...

Bine I don't care in englezã numi pasa

Ionela Iasovici camelia spunea...

Nu iesti

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizitate posturi: