duminică, 8 septembrie 2013

Despicable Me

Despicable Me - Sunt un mic ticălos
Subtitrat in Limba Romana
Anul: 2010
Dureaza: 90 de minute


Despicable Me 1 - Sunt un mic ticalos 1Scurta Descriere: Gru, un super răufăcător, este lovit în orgoliu când un alt super răufăcător necunoscut fură Marea Piramidă din Ghiza; o infracţiune care este descrisă ca făcând „ceilalţi răufăcători să arate penibil”. Gru decide să facă şi mai mult decât atât şi îşi stabileşte drept scop micşorarea şi furtul Lunii de pe cer – o idee bazată pe visul său din copilărie de-a deveni astronaut şi care a fost mereu luată în derâdere de către mama sa. Planul său este unul destul de costisitor astfel că Gru cere un împrumut la „Banca Răului”. Preşedintele băncii este impresionant de plan, dar îi va oferi banii doar dacă poate obţine întâi dispozitivul de micşorare.

Gru şi armata lui de minioni fură un dispozitiv de micşorare dintr-o bază secretă din Asia, dar super răufăcătorul rival, Vector, intervine şi îi fură imediat lui Gru dispozitivul. El încearcă apoi să-şi recupereze dispozitivul din fortăreaţa lui Vector, dar este împiedicat de o serie de capcane care sunt menite să respingă orice încercare de acces neautorizată. Când vede că eforturile sale de-a pătrunde în fortăreaţă sunt zadarnice şi e pe cale să se dea bătut, Gru observă trei fetiţe orfane – Margo, Edith şi Agnes – că intră fără nicio problemă pentru a-i vinde lui Vector prăjituri şi îi vine o idee.

Falsificându-şi actele, Gru merge la centrul de plasament condus de Miss Hattie şi adoptă fetiţele, plânuind să le folosească pentru a se infiltra în fortăreaţa lui Vector şi a-şi recupera dispozitivul de micşorare. Totuşi, Gru întâmpină mari dificultăţi în a se descurca, pentru că fetiţele sunt foarte încăpăţânate şi nu vor sub nicio formă să renunţe la programul lor de zi cu zi, inclusiv cursurile de balet, plus propria sa inabilitate de părinte. Într-un final, Gru şi fetiţele ajung la fortăreaţa lui Vector şi reuşeşte să-şi recupereze dispozitivul de la acesta şi, încetul cu încetul, începe să se înmoaie şi să se ataşeze de ele, iar acest lucru riscă să-i afecteaze planul măreţ de a fura Luna şi de a deveni cel mai mare răufăcător din istoria omenirii.1 comentarii:

Anonim spunea...

Retardatu care a tradus ar trebui impuscat!!!!

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizitate posturi: