luni, 1 iulie 2013

Hoodwinked – Lupul, Scufiţa si enigma

Hoodwinked – Lupul, Scufiţa si enigma
Subtitrat in Limba Romana
Anul: 2005
Dureaza: 80 de minute
Scurta Descriere: Toată lumea ştie povestea cu Scufiţa Rosie… sau aşa crede. Dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe, pentru că nimeni nu a văzut încă îndrăgitul basm în acest fel – răsturnat, întors pe dos, reinventat ca o comedie CG care revelează în final adevărul şocant al investigaţiilor din spatele legendei.

În sfârşit, întreaga poveste va fi auzită, şi vom afla cum Scufiţa (ANNE HATHAWAY), Bunicuţa (GLENN CLOSE), Pădurarul (JIM BELUSHI) şi Lupul (PATRICK WARBURTON) au ajuns să fie suspecţi de crimă într-un caz care aproape că a tras o scufie peste ochii legii.

HOODWINKED începe la finalul poveştii şi o spune retrospectiv… Totul porneşte de la agitaţia unor detectivi şi poliţişti care vin la căsuţa Bunicuţei în urma unui telefon ce reclamă un caz de violenţa domestică. Aparent, este doar un caz de “pădurar care a atacat un lup deghizat în bunicuţă, combinat cu acuzaţia de pătrundere frauduloasă, intenţia de a mânca şi folosirea unui topor fără permis adecvat.”

Dar aparenţele înşeală. Nici unul dintre suspecţii acestui caz nu sunt ceea ce păr. Detectivii descoperă că aparent inocenta Scufiţă ştie destul de multe despre lume; că Lupul cel mare şi rău a fost teribil de neînţeles; ca Bunicuţa are o viaţă secretă pe care nimeni nu şi-ar fi imaginat-o; şi că timidul Pădurar are anumite ambiţii personale.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizitate posturi: