sâmbătă, 13 august 2011

Horton Hears a Who! - Horton

Horton Hears a Who! - Horton
Dublat in Limba Romana
Data lansare (Romania): 11 Aprilie 2008
Dureaza: 1 ora si 22 de minute

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5


Server 6
Scurta descriere: Filmul, ca si cartea lui Seuss, prezinta un elefant imaginar, pe nume Horton (Carrey), care aude un strigat slab dupa ajutor ce vine dintr-un fir de praf plutind in aer. Desi Horton nu stie ce este, acel fir de praf ascunde un intreg oras, numit Who-ville. Acest oras este locuit de fiinte microscopice, Who, conduse de catre Primar (Carell). In ciuda faptului ca este ridiculizat si amenintat de catre vecini, care cred ca si-a pierdut mintile, Horton este hotarat sa salveze particula de praf...pentru ca "o persoana este totusi o persoana, indiferent cat de mica ar fi."

Cele cateva cuvinte in care Horton isi explica dorinta de a actiona, cuprind o idee simpla si profunda, care contine atata adevar pentru multi oameni. Filmul te pune pe ganduri, caci asa cum spune Horton: "Daca ai fi undeva in spatiu si te-ai uita in jos la locul acesta unde ne aflam, si noi am fi asemeni firelor de praf."

Vine apoi si codul lui Horton...motto-ul lui... si anume "un elefant este loial suta la suta" - ceea ce releva onestitatea si hotararea lui de a nu-si abandona misiunea de a gasi o noua casa pentru firul de praf ce adaposteste incredibila lume a orasului Who-ville.

Aceste declaratii pline de filozofie dezvaluie capacitatea remarcabila a lui Seuss de a supune atentiei probleme complexe, transpuse in ganduri pe intelesul tuturor, indiferent de varsta.

Totul a fost posibil datorita maiestriei unui mare povestitor, datorita magiei realizate prin animatia computerizata si datorita talentului incredibil a trei generatii de staruri ale comediei- Carrey, Carell, precum si legendarul Carol Burnett, la care se adauga actorii de mare talent Will Arnett, Isla Fisher, Amy Poehler , Seth Rogen si Jonah Hill. Cu totii reusesc sa creeze o comedie care este o adevarata incantare de larga sudienta.4 comentarii:

Anonim spunea...

corectare:durata:0:00 minute

ayek spunea...

si... ti-a placut?

ayek spunea...

merge filmul ! mâzgăleşte acolo 1 ora si 22 de minute ;)

Anonim spunea...

e frumos filmul

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizitate posturi: