luni, 1 august 2011

Barbie la scoala printeselor

Barbie la scoala printeselor - Dublat In Limba Romana
Data lansare: 2011
Dureaza: 1 ora si 17 minuteScurta descriere: “Barbie: princess charm school” este povestea lui Blair o tanara ce lucreaza ca si chelnerita intr-o cafenea pentru a-si ajuta mama bolnava si sora mai mica. Intr-o zi cand se intoarce acasa o gaseste pe sora sa uitanduse la televizor la extragerea unei loterii ce va da sansa unei fete obisnuite sa participe la scoala pentru printese. Chiar in acel moment este extras castigatorul care se dovedeste a fi chiar Blair. Aceasta a fost inscrisa in competitie de sora ei mai mica.

O data ajunsa la scoala Blair are mici dificulta in a se acomoda, viata fiindui facuta dificila si de Delancy, fiica lui Dame Devin conducatoarea regatului in care traieste Blair. Delancy va deveni regina regatului atunci cand va absolvi scoala. Dintr-un anumit motiv Dame Devin tot incearca sa o faca pe Blair se renunte la scoala, insa ajutata de prietenele ei si de Miss Privet, directoarea scolii, aceasta nu renunta. Blaire descopera intr-o zi ca sa-r putea sa fie mostenitoarea de drept a coroanei. Acest lucru se datoreaza asemanarii sale cu sora lui Dame Devin, adevarata regina moarta intr-un accident de masina. Acum Blair trebuie sa descopere adevarul pana nu e prea tarziu.

4 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

misto e filmul asta dar vr s puna un film nou cu barbie asta ma cam speriat voi ce credetiintrati de site-ul meu de barfa de pe internet

Anonim spunea...

tare film cu Barbie

Anonim spunea...

dragutz

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizitate posturi: