joi, 21 iulie 2011

Anastasia

Anastasia (1997) - Dublat in Limba Romana
Producator: 20th Century Fox
Distribuitor (international): Guild Film Romania
Dureaza: 1 ora si 30 de minute

Scurta descriere:
Unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei este prezentat in aceasta creatie animata a 20th Century Fox. F. La a 300 a aniversare a familiei tariste in 1916 , Romanovii sunt ridicati de la palatul din Sankt Petersburg cu scopul precis de a fi eliminati. Din tragedie scapa imparateasa mama si nepoata acesteia , Anastasia in varsta de 8 ani. Desi scapa din palat cu ajutorul lui Dimitri si Vladimir, slujitori ai palatului, ele sunt urmarite de revolutionarii bolsevici condusi de maleficul Rasputin.

Drumurile celor doua se despart, imparateasa reusind sa fuga la Paris , iar Anastasia isi pierde identitatea, pe care ulterior incearca sa si-o regaseasca. Dupa ani de zile, Anastasia, devenita Ania, se indragosteste de salvatorul ei, chipesul Dimitri, iar bunica sa nu renunta la ideea de a nu-si mai vedea nepoata, astfel ca ofera o recompensa celor ce ii pot oferi informatii.

9 comentarii:

Unknown spunea...

nu prea am inteles cruzimea oamenilor(indiferent de natie, asupra semenilor, dar desenul animat mi-a placut, sper ca si multora, care sa fie tentati sa cunoasca si adevarul din acest film.

Anonim spunea...

cat de frumosi sumt ania si dimitri!

Anonim spunea...

Frumos film,acest film invata copiii ca nu conteaza ce esti,sau cine esti,pentru ca nu poti sa nu iubesti.

Anonim spunea...

ai frumoasa povestea anei dar si trista in acelasi timp dar pana la urma adevarul iese la iveala ii ca o lectie pentru noi oameni acest frumos film de desene animate.

Anonim spunea...

e foarte frumos si ne invata ca ura si raul nu neajuta cu nimic.

Anonim spunea...

Eu cred ca ce ne invata filmul asta este ca mereu poti sa iti gasesti si sa ai o familie,si chiar daca te crezi orfelin.De aia va recomand sa cautati filmul,sau sa cititi cartea singur pe lume.

Semnat:

Stanc@

Anonim spunea...

imi place acest film de desene animate fiindca este educativ .Anastasia si Dimitri impreuna pe vecie!

Anonim spunea...

ba nene de ce nu se incarca??????

Anonim spunea...

Foarte frumos desene nu ma mai satur sal vad

Trimiteți un comentariu

Cele mai vizitate posturi: